wefwefwfgwefg

Vognmand Finn Durafour & Søn

Vognmand

Kontakt information

Firma Navn
Vognmand Finn Durafour & Søn
Kontakt person
Nicolai Durafour
Adresse
Chr. Rasmussens Vej 10
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR. Nummer
27711170
Antal ansatte
Antal Ansatte 5-10

Om os

Skal vores vognmand varetage din transportopgave?

Om du har brug for hjælp til bortskaffelse af affald, byggematerialer eller har brug for hjælp til transport og opbevaring, så er Vognmand Finn Durafour & Søn de helt rette at tage kontakt til. Med base i Helsingør kan vi løse opgaver i hele Nordsjælland, herunder kører vi f.eks. ofte i Hillerød og omegn.

Vi løser en lang række opgaver som vognmandsfirma, herunder har vi kompetencer inden for:

  • Bortskaffelse af haveaffald
  • Generel affaldshåndtering
  • Bortskaffelse af jord
  • Levering og afhentning af materialer
  • Krankørsel
  • Containerudlejning
  • Opbevaring af møbler og inventar

 

Professionel og fleksibel vognmandskørsel

Der er flere gode grunde til at vælge vores vognmandsfirma til at varetage din transport, levering eller bortskaffelse. Først og fremmest er sikkerheden altid i top hos Vognmand Finn Durafour & Søn, og vi overholder alle regler og aftaler – det er din sikkerhed som kunde hos os.

Derudover har vi en bred vifte af kompetencer og kan derfor dække flere områder, så du får en fleksibel service, uanset om du skal renovere, bygge nyt, eller er en boligforening, der ønsker at lave en fast aftale om f.eks. bortskaffelse af affald.

Vognmandsforretning i flere generationer

Vi har været i branchen siden 1976, og vi har derfor prøvet lidt af hvert, hvorfor vi også uden problemer kan løse din opgave.

I 2004 overtog Nicolai firmaet fra sin far Finn, og gennem alle årerne har vores familie virksomhed været støttet af de lokale. Vi er et vognmandsfirma, der altid vil værne om det lokale, og vi glædes ved at kunne hjælpe kunder over hele Sjælland med deres transportopgaver.

Har du brug for en vognmand?

Står du overfor en opgave, hvor der er behov for en professionel vognmand, der kan hjælpe dig i mål? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, hvis du har brug for kørsel eller levering af materialer til en god pris.

Billeder

Kort

Kontakt håndværker