Flemming Vik

Viks

Anlægsgartner Entreprenør

Kontakt information

Firma Navn
Viks
Kontakt person
Flemming Viks
Adresse
Risbyvejen 1A
Postnummer og by
3100 Hornbæk
Telefon
CVR. Nummer
37583537
Antal ansatte
Antal Ansatte 1-5

Om os

Flemming Vik i Ålsgårde i Nordsjælland har det bedst med at løse vidt forskellige opgaver – og gerne i samarbejde med andre mindre entreprenører

”Lidt af hvert og alt muligt. Viks er et lille firma, der klarer småt og halvstort, men ikke opgaver over tre, fire eller fem måneder. Man kan vel godt kalde det for en blandet landhandel af et entreprenørfirma”.

Flemming Vik har 12 år på bagen som selvstændig entreprenør med adresse i Ålsgårde i Nordsjælland. Når opgaverne får størrelse og karakter, som han ikke selv kan klare, véd han, hvor han skal hen.

”Vi er en flok mindre firmaer, der trækker på hinanden, når der er behov. Nogle gange er det mig, der har opgaven. Andre gange er det nogle af de andre, som så bruger mig. Det er kloakmestre, murermestre og andre specialiserede håndværkere, og sammen kan vi jo det hele”, fastslår Flemming Vik.

Men mange opgaver klarer han selv. En mand med sine maskiner, sin lastbil og sit grej. Rigtig meget af det står der engcon på. Pallegafler, grabber, skovle, asfaltskærer og meget andet udstyr.

Billeder

Kort

Kontakt håndværker