385318929_1068569587633882_6554211611281099087_n

Tømrermester Martin Jespersen ApS

Murermester Tømrermester

Kontakt information

Firma Navn
Tømrermester Martin Jespersen ApS
Kontakt person
Martin Jespersen
Adresse
Oldenvej 10B
Postnummer og by
3490 Kvistgård
Telefon
Hjemmeside
CVR. Nummer
40653295
Antal ansatte
Antal ansatte 25 - 30
Sociale Medier

Om os

Professionel tømrer- og snedkerløsning til dit byggeprojekt

Med dygtige uddannet fagfolk tilbyder vi entrepriser, tømrer- og snedker, murer samt malerarbejde i højeste kvalitet.

Tømrermester Martin Jespersen ApS

Tømrermester Martin Jespersen ApS erfaring som selvstændigt byggefirma siden 2015. Vi lægger stor vægt på at sikre, at tingene er i orden, og vores vigtigste mål er at gøre dig som kunde tilfreds. Vi foretrækker at være en aktiv del af dit byggeprojekt fra starten, hvor vi kan give dig den bedst mulige rådgivning og vejledning for at sikre, at det endelige resultat lever op til dine ønsker. Det er trods alt dit hjem, som vi gør funktionelt og flot.

Mere end 25 medarbejder

Vi udgør et stærkt team bestående af 25+ medarbejde fordelt på 3 dygtige kompetenceområde inden for tømrerfaget, murer og maler. Vi er derfor sikre på, at vi altid kan håndtere kundeopgaver med kvalitetsarbejde og opmærksomhed på detaljerne fra A-Z. For os indebærer ordentlig service til kunden både udførelsen af et godt arbejde samt korrekt rådgivning og vejledning vedrørende materialer og løsninger.

Vi lægger vægt på at opretholde vores ry som pålidelig entreprise, der altid leverer resultater af høj kvalitet. Vores dedikerede hold er klar til at tage hånd om enhver byggeopgave, og vi er stolte af vores evne til at skabe funktionelle og æstetisk tiltalende løsninger for vores kunder.

Video

Billeder

Kort

Kontakt håndværker