DSVSDSDVD

Sydkystens EL A/S

Butik El-installatør Energi og varmeservice Ladestander Elbil Varmepumpe Installatør

Kontakt information

Firma Navn
Sydkystens EL A/S
Kontakt person
Bo Larsen
Adresse
Mørdrupvej 32
Postnummer og by
3060 Espergærde
Telefon
CVR. Nummer
70 56 14 17
Antal ansatte
Antal Ansatte 30-35
Sociale Medier

Om os

Hos Sydkystens EL får du del i mere end 50 års erfaring med opgaver, der spænder over alt inden for faget.

Vores kundekreds omfatter blandt andet kommuner, boligselskaber, plejehjem, sportshaller, institutioner, landbrug, større og mindre industri, samt naturligvis private.

Vores medarbejdere har ry for at være dygtige og veluddannede elektriker og specialister, og de fleste har været ansat i virksomheden gennem mange år. Flere har endda holdt 25-års jubilæum.

Ajour med udviklingen til gavn for vores kunder

Det er vores erklærede mål, at vi skal udvikle vores virksomheder, vores medarbejdere og os selv som ledere, for derigennem at holde os ajour med den teknologiske, den markedsmæssige og samfundsmæssige udvikling til gavn for vores kunder. Dette tilgodeses bl.a. gennem et formaliseret samarbejde med branchens ledende leverandører, hvor vi løbende holdes orienteret om nyheder. Endelig skal det nævnes, at vi i forbindelse med vores daglige udførelse af servicearbejder i erhvervslivet har en løbende dialog med vores kunder. En dialog som Miyamoto fører til forespørgsler om nye løsninger, hvilket nødvendiggør, at vi følger med i den teknologiske udvikling.

Som kunde hos Sydkystens EL Kan man forvente en hurtig og effektiv service, både når det brænder på, og når større opgaver planmæssigt skal udføres.

En god og loyal samarbejdspartner

Vi har forståelse for, at el tekniske svigt kan skabe butik problemer og økonomiske fanen, og derfor samarbejder vi med vores kunder om forebyggende vedligeholdelse og eftersyn. Vores mange arbejdsområder, personaleressourcer og erfarne medarbejdere, samt en meget flad organisationsform, har gjort os til en god og loyal samarbejdspartner, både for den private kunde, samt til erhvervs-og industrikunden.

Service på varmepumper, køleanlæg m.m.

Vi har åbnet afdelingen Sydkystens Klima, hvor vi vil kunne tilbyde installation og service på Genvex-anlæg, Solceller og invertere, Køleanlæg, ventilation, Varmepumper og Centralsug.

Viste du/i at manglende service på Genvex, køle, og ventilationsanlæg, samt varmepumper og centralsug kan sænke effektiviteten mellem 10-25%. (læs øget energiforbrug)

VE godkendt Installatør (vedvarende energi)

Sydkystens El er godkendt til VE på Varmepumper og Solceller.

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne. Der er tale om en mærkningsordning, der viser, at virksomheden har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så du/I som kunden kan få det største udbytte af din/jeres VE-installation.

VE-godkendelsesordning | Energistyrelsen (ens.dk)

Opladnings muligheder til Plug In Hybrid og El-biler fra Wallbox.
Wallbox levere et bredt udvalg af lader og standere til opladning af Plug In Hybrid og El-biler,

så om det er til det private hjem, boligforeningen eller virksomheden har Wallbox den rigtige løsning.
Ring eller skriv for at hører mere om Wallbox løsninger.

Sydkystens El er en del af Hvidt & Frit.

Hos Sydkystens El A/S går vi meget op i den lokale, knaldgode service og i vores lokale rødder. Vi er din lokale hvidevareforhandler i Espergærde – og det er vi stolte af.

Byens Hvidevare Service er en del af Sydkystens El A/S
Byens Hvidevare Service udfører service og reparationer på alle mærkevarer inden for hårde hvidevarer. Vi dækker hele Nordsjælland og 95% af alle reparationer klarer vi på stedet.

Billeder

Kort

Kontakt håndværker