traefaeldning

Oak and Oak

Træfældning

Kontakt information

Firma Navn
Oak and Oak
Kontakt person
Jacob Maarup
Adresse
Rødegårdsvej 3C
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR. Nummer
36257792
Antal ansatte
Antal Ansatte 1-5

Om os

Træfældning

Hos Oak and Oak træpleje, er vi uddannet arborister og tilbyder dig alle former for professionel træfældning.

Vi har mange års erfaring i træklatring og nedtagelse af træer med vanskelig tilgang, i alle former og størrelser.

Vi har maskiner og udstyr der kan håndtere træet på jorden og sikre dig en pæn oprydning og bortkørsel af grene og stammer.

Så har du et træ der skal fældes, for du altid en uforpligtigende besigtigelse, så vi kan give dig det bedst mulige tilbud.

Hvad koster træfældning?

Der er ingen fast pris på at få fældet et træ. Samme træ på 2 forskellige lokationer, med forskellige adgangsforhold kan koste forskelligt.
Prisen på en træfældning sættes efter om træet kan falde frit, eller om det måske skal klatres ned, måske står træet og hælder ind over et skur, hus, carport osv. Her vil det formentlig kræve en fældning ved klatring, lift, kran eller andet.

Ingen træer er ens, men vi vil meget gerne komme ud og tage et kig dine træer, så du får en helt rigtige pris på fældningen.
Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud og besigtigelse.

Træpleje

Der findes mange forskellige former for beskæring af træer.

Kronereducering, Kronetyndning, knudebeskæring, beskæring af frugttræer mm.

Vi tilbyder dig beskæring af dine træer, uanset om det kan gøres fra jorden, eller vi skal op at klatre.

Alle træsorter reagerer forskelligt på beskæringer, så en faglig korrekt beskæring er vigtigt for træets overlevelse.

Natur og Landskabspleje / biodiversitet

Natur og landskabspleje er mange ting som f.eks pleje af vandløb, oprensning af søer, pleje af arealer i det åbne land, afgræsning, etablering af vildtager, bekæmpelse af invasive arter, skovrejsning og læhegnsbeplantning, regulering af skadevoldende vildt, pleje af enge, overdrev, skov og meget meget mere. Med biodiversitet emnet inden over kan vi etablere blomsterenge, etablere og efterlade dødt ved, vandalisere træer til fordel for insekter og svampe.

Også her findes der rigtig mange gode tiltag til fordel for naturen. Ring til os og hør hvad vi kan tilbyde af tiltag på dine arealer.

Rydning og tynding af skov.

Ønsker du skovstykker tyndet, eller ryddet, har vi erfaringen og maskinparken til at løfte opgaven.

Afhængigt af opgaves omfang, kan træerne enten fældes manuelt, eller maskinskoves.

Herefter kan træet stakkes og flishugges hvor flisen herefter køres på varmeværk. Dette er der ofte en økonomisk gevinst i til fordel for lodsejeren. Alt træ bliver fældet i overensstemmelse med det danske SBP (Sustainable Biomass Program) der sikre og værner om fredet natur og skrøbelige habitater for dyr og planter. Afhængig af træsort og skovens alder, kan der også udtages effekter til videresalg. Lad os tage en snak om hvordan vi skal gribe dit projekt an, helt uforpligtende naturligvis.

Brænde

Vi er leveringsdygtige i brænde, både levering af stammer du selv kan save og flække, men også lufttørret, savet og kløvet, klar til brændeovnen. Brændet kan enten afhentes eller leveres, det er op til dig. Vores brænde kommer fra mindre lokale skove og der er ikke brugt energi på at tørre brændet, det får lov at tørre helt naturligt i sommervarmen. Det mener vi selv er den rigtige måde at gøre det på.

Video

Billeder

Kort

Kontakt håndværker