Janus Munk Plum

Meier Installation A/S

El-installatør Elektriker Energi og varmeservice Varmepumpe Installatør

Kontakt information

Firma Navn
Meier Installation A/S
Kontakt person
Janus Munk Plum
Adresse
Prøvestensvej 18
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
CVR. Nummer
70561417
Antal ansatte
Antal Ansatte 30-35
Sociale Medier

Om os

Hos Meier installation får du del i mere end 100 års erfaring indenfor faget. Virksomheden er autoriseret el-installationsforretning, og medlem af Tekniq.

Virksomheden er beliggende i Helsingør, og herfra kan vi servicere vores kunder i hele Nordsjælland.

Virksomhedens medarbejdere er dygtige specialister, og sørger for at dygtiggøre sig inden for vores fag områder, der spænder vidt og bredt. Vi har mange spidskompetencer, og vores kundegrundlag er bredt, og omfatter blandt andet. Private kunder, butikker samt kontormiljøer, kommuner, industri virksomheder, plejehjem, institutioner, offentlige sygehuse, forsynings selskaber.

Mere end 100 års erfaring indenfor faget

Vores målsætning er at være en god og loyal samarbejdspartner. Og som kunde hos os, kan du forvente en god og hurtig service. Både når det går stærkt og er ved at brænde på, samt ved opgaver der planmæssigt skal udføres. Dette har også resulteret i, at vi altid har tilfredse kunder.

Ved at være i løbende dialog med vores kunder, samt forskellige leverandører. Sørger vi for hele tiden at ajourføre os med markedets behov, og derved ved videreudvikle os, i takt med den teknologiske, samfundsmæssige og markedsmæssige udvikling.

 

Video

Billeder

Kort

Kontakt håndværker