343569465_892497911836447_178916321242797152_n

Malermester Zcazca A. Jespersen

Malermester

Kontakt information

Firma Navn
Malermester Zcazca A. Jespersen
Kontakt person
Zcazca A. Jespersen
Adresse
Kristinehøjvej 14
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
E-mail
CVR. Nummer
43 67 64 58
Antal ansatte
Antal Ansatte 5-10

Om os

Vi har mere end 10 års erfaring i malerfaget, og vægter et hårdt arbejde for at levere kvalitetsresultater til vores kunder.

Malermester Zcazca A. Jespersen er indehaver og står for både rådgivning af projekter, drift af samme samt svinger både pensel og rulle. Det er hende du møder ved første kontakt til virksomheden samt besigtigelse af projekter.

Vi er tidligere en del af Tømrermester Martin Jespersen ApS, men har nu startet vores eget firma, der stadig vægter samme høje kvalitet og service som hidtil.

Kvalitet er en kerneværdi for os, og vi er altid opmærksomme på detaljer og skarpe kanter. Vi guider gerne vores kunder til det flotteste resultat og tilbyder rådgivning om farver og kvalitetsprodukter. Vi tager hensyn til vores kunders budget og ønsker, og er altid åbne for dialog.

Som medlem af Danske Malermestre kan vores kunder være sikre på, at vi altid leverer en professionel og pålidelig service. Vi udfører alt fra enkeltværelser til hele boliger og kan hjælpe private, entreprenører og kommuner med alle deres malerbehov.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores erfaring og hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste malerprojekt.

Billeder

Kort

Kontakt håndværker