2020-06-22

Malerfirmaet Cann & Finn J. Jensen ApS

Malermester

Kontakt information

Firma Navn
Malerfirmaet Cann & Finn J. Jensen ApS
Adresse
Bragesvej 51
Postnummer og by
3100 Hornbæk
Telefon
CVR. Nummer
30086279
Antal ansatte
Antal Ansatte 5-10

Om os

Professionel maler i hele Nordsjælland

Malerfirmaet Cann & Finn J. Jensen

Er du på udkig efter en dygtig maler i dit lokalområde? Vi udfører professionelt malerarbejde i vores hjemby, Hornbæk, og kommer gerne ud til kunder i Helsingør, Espergærde, Ålsgårde, Gilleleje, Fredensborg og hele nærområdet.

Hos Malerfirmaet Cann & Finn J. Jensen har vi mere end 40 års erfaring som et alsidigt malerfirma, der leverer malerarbejde i særklasse. Vi er en familievirksomhed, som består af to generationer samt 3-4 ansatte. Vores malere er alle fagudlærte med svendebrev. Vi stiller altid høje krav til kvaliteten i vores arbejde.

Malerarbejde udført i topklasse

Uanset om du har brug for udførelse af en enkelt maleropgave, eller om du ønsker en leverandør af en omfattende malerløsning - inde eller ude - har vi kompetencer og erfaring til at levere et flot resultat.

Vi tilbyder bl.a. følgende malerarbejde:

Medlem af Dansk Byggeri

Ingen maleropgave er for stor eller lille for os, og vi kommer gerne ud til private hjem og sommerhuse samt lejligheder, virksomheder og meget andet. Vi er endvidere medlem af Dansk Byggeri, som sikrer dig en løsning i høj kvalitet.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud
Ønsker du at modtage et komplet uforpligtende tilbud på en løsning, der opfylder netop dine behov, er du velkommen til at ringe på telefon 30 56 60 29. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig, hvis du ønsker kyndig vejledning og et godt råd.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Video

Billeder

Kort

Kontakt håndværker