laugmann-vvs-

Laugmann VVS

Blikkenslager Fjernvarme Varmepumpe Installatør VVS Installatør

Kontakt information

Firma Navn
Laugmann VVS
Kontakt person
Klaus Laugmann Larsen
Adresse
Egeskovvej 9
Postnummer og by
3490 Kvistgård
Telefon
CVR. Nummer
13547742
Antal ansatte
Antal Ansatte 5-10

Om os

Hos Laugmann VVS udfører vi en bred vifte af forskellige opgaver indenfor VVS service i hele Nordsjælland. Gennem vores mange års erfaring, har vi serviceret private såvel som erhvervskunder og kan derfor påtage os opgaver af et bredt omfang.

Vi tilbyder kvalitetsbevidst VVS service til reparation og vedligeholdelse, herunder blandt andet til:

  • Vedligeholdelse af varmeanlæg
  • Reparation af armaturer
  • Reparation af toilet
  • Renovering af badeværelse
  • Reparation af utætte rør
  • Generelle VVS opgaver, som kræver en fagmand

Luft til vand varmepumpe?

Hvis du går og overvejer, hvordan du kan spare mest muligt på din varmeregning, skal du overveje at få installeret en Bosch luft-til-vand varmepumpe.

Luft-til-Vand varmepumpen består typisk af en ude-del og en inde-del som er forbundet med centralvarmerør hvor radiatorvand flyder igennem. Denne form for opvarmning er eldreven hvor det er muligt at udnytte energien 4-5 gange pr. KW. Desuden er der mulighed for at opnå rabat fra el-selskab når anlæg er godkendt.

Denne løsning er velegnet til steder hvor der ikke i forvejen er f.eks. fjernvarme eller naturgas.

Vi har en årrække udelukkende kørt med Bosch varmepumper Luft-vand/Jordvarme med stor tilfredshed fra vores kunder. Bosch har en god serviceorganisation hvor vores kunder kan opnå 5 års garanti, hvis lovpligtig årligt service overholdes.

Fjernvarme

Fjernvarme er en af de mest udbredte opvarmningsformer, og er en meget effektiv og miljørigtig måde at varme boligen op på. Fjernvarme kræver ikke så ofte vedligeholdelse, som andre opvarmningsforme. Det er dog stadig vigtigt at få en erfaren VVSer til at se på dit anlæg med jævne mellemrum, da det stadig kræver vedligeholdelse på længere sigt.

Hos Laugmann VVS er vi eksperter i alle former for anlæg til fjernvarme. Der er mange penge at spare, når du får udført en fjernvarmeinstallation af en erfaren VVS’er. Du sparer penge på selve anlægget på længere sigt, men du er også sikret en langtidsholdbar løsning, ved at vælge en VVS’er med mange år i faget.

Vi kommer i hele Helsingør Kommune, Hornbæk, Tikøb, Snekkersten, Kvistgård, Espergærde, Gurre

Billeder

Kort

Kontakt håndværker