bdfhbdhb

Kronborg VVS & Energi ApS

Blikkenslager Energi og varmeservice Fjernvarme Varmepumpe Installatør VVS Installatør

Kontakt information

Firma Navn
Kronborg VVS & Energi ApS
Kontakt person
Emil Buchhardt
Adresse
Gefionsvej 62A
Postnummer og by
3000 Helsingør
Telefon
Hjemmeside
CVR. Nummer
43265539
Antal ansatte
Antal Ansatte 1-5
Sociale Medier

Om os

Autoriseret VVS-firma

Kronborg VVS & Energi står klar med professionel VVS-hjælp til både store og små opgaver. Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag.

Vi har stort fokus på, at du som kunde skal have den bedst mulige oplevelse med os. Derfor tilbyder vi en service udover det sædvanlige, vi er altid imødekommende og lytter til dine ønsker, så resultatet som minimum afspejler dine forventninger.

Vi tilbyder altid VVS-arbejde i højeste kvalitet til en fornuftig pris. Derudover har du mulighed for – både som virksomhed, boligforening og privatperson – at tegne en skræddersyet serviceaftale. Kontakt os for mere info.

Kronborg VVS & Energi er medlem af TEKNIQ – til fordel for dig som kunde.

 

Skræddersyede varmepumpeløsninger

Kronborg VVS & Energi er både autoriseret og VE-godkendt. Det sikrer dig det bedste resultat. Vi opsætter luft-til-vand- og jordvarmepumper. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud.

  • En luft-til-vand varmepumpe omdanner den varmeenergi der er i udeluften til enten varmt vand i hanerne eller radiatorerne. Varmepumpen er el-drevet og bruger mindre el-energi end den varmeenergi, den producerer.
  • Med en jordvarmepumpe graves slanger ned i haven, som derigennem henter varmeenergi direkte fra jorden. Jordvarmepumpen er en større investering, men der er store besparelser at hente – især hvis din husstand har et stort varmeforbrug. Da varmepumpen er gravet ned i jorden er den ikke synlig (som luft-til-vand varmepumpen), og den kræver minimal vedligehold.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til dine behov, står vi altid klar med vejledning og rådgivning, så du vælger den rigtige varmepumpe.

Fjernvarme service og installation

Skal du også have installeret fjernvarme? Eller måske har din nuværende fjernvarmeunit brug for service eller reparation? Vi hjælper dig med den rigtige løsning. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi har stor erfaring med installation af fjernvarmeunits. Det er vigtigt at installationen imødekommer det behov, der er i din husstand. Derfor er det vigtigt at rådføre dig med eksperter på området.

Vi undersøger grundigt omstændighederne inden vi installerer fjernvarme hjemme hos dig.
Når vi er færdige, sørger vi altid for at give dig grundig instruktion i brug af anlægget.

Tag en uforpligtende snak med os omkring installation af fjernvarme. Du er altid velkommen til at tage fat i os hvis du har spørgsmål – vi står klar med et uforpligtende tilbud.

Video

Billeder

Kort

Kontakt håndværker