1658313_769742369786661_6779231394192788599_o

Hammerich VVS & CO ApS

Blikkenslager Energi og varmeservice Varmepumpe Installatør VVS Installatør

Kontakt information

Firma Navn
Hammerich VVS & CO ApS
Adresse
Bybjergvej 17A
Postnummer og by
3060 Espergærde
Telefon
CVR. Nummer
43553178
Antal ansatte
Antal Ansatte 5-10
Sociale Medier

Om os

Firmaet beskæftiger i dag 9 medarbejdere, der er udstyret med servicevogne. Vi udfører alle former for opgaver indenfor VVS, blikkenslagerarbejde m.m. God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.

​Vi lægger meget vægt på kvalitet og bestræber os på at være pligtopfyldende og troværdige og vores forhold til kunden bygger på tillid.

VVS installatør og Blikkenslager i Helsingør/Espegærde

Vores VVS-installatør og blikkenslager udfører alt i VVS- og blikarbejde til attraktive priser i Helsingør, Fredensborg, Hornbæk og omegn og kan varetage både store såvel som små typer af opgaver.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sætter en ære i at lave et godt håndværk og at levere kvalitetsarbejde til den helt rette pris.​

Blikkenslager udfører både store og små opgaver

Igennem de sidste år har vi både hjulpet til med​ montering af varmpumpe, jordvarme​ og meget andet. Kort og godt kan vi hjælpe dig med et væld af forskellige arbejdsopgaver inden for VVS-arbejde.

Vi arbejder desuden både som blikkenslager og VVS-installatør for privatpersoner, virksomheder, institutioner samt foreninger.

Mange års erfaring og fokus på service

Vi har mange års erfaring som blikkenslager og VVS-installatør og har i tidens løb hjulpet vores kunder med diverse praktiske opgaver. Ved hver eneste opgave sørger vi for nøje at kvalitetssikre det arbejde, der udføres. Dette betyder blandt andet, at der slutteligt efter hver opgave vil blive foretaget en grundig kvalitetskontrol for at sikre, at alt er, som det skal være. Dette gøres også for at sikre din fulde tilfreds med det arbejde, vi udfører for dig.

Billeder

Kort

Kontakt håndværker