123

Glarmester Andersen

Glarmester

Kontakt information

DØGNVAGT TELEFON
Firma Navn
Glarmester Andersen
Kontakt person
Nicklas Andersen
Adresse
Engholmvej 19B
Postnummer og by
3100 Hornbæk
Telefon
CVR. Nummer
43811118
Antal ansatte
Antal Ansatte 1-5
Sociale Medier

Om os

Om Glarmester Andersen

Glarmester Andersen er et glarmesterfirma beliggende i Hornbæk. Firmaet er stiftet i år 2023 og drives af Nicklas Andersen, som har mere end 10 års erfaring indenfor branchen. Nicklas er udlært glarmester i 2016, og har siden da både arbejdet som glarmestersvend og daglig leder i et glarmesterfirma i Nordsjælland.

Nicklas er pålidelig, professionel og omhyggelig med sit arbejde og sørger altid for, at kunderne får den bedste service.

Glarmester Andersen sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde for sine kunder, uanset størrelsen på opgaven, og tilbyder højt specialiserede spidskompetencer indenfor faget. Det inkluderer såvel generel viden, som særlig ekspertise indenfor materialer, bygningsdele samt udførelsesmetoder mv. Du kan forvente den absolut bedste rådgivning og service. Du bliver mødt i øjenhøjde og gennem en uformel tone, finder vi frem til den bedste løsning for dig – du kan regne med altid at blive taget med på råd.

Arbejdet udføres i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn for både private, virksomheder, offentlige institutioner, forsikringsselskaber og alt derimellem, og der tilbydes levering og montering af alle former for glas.

Så kontakt indehaver Nicklas Andersen for et uforpligtende tilbud på tlf. 25 15 95 12 eller send os en mail på na@glarmester-andersen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Billeder

Kort

Kontakt håndværker