Vitilbyder

Entreprenørfirmaet TS

Brolægger Vognmand

Kontakt information

Firma Navn
Entreprenørfirmaet TS
Kontakt person
Tonny Svendsen
Adresse
Klosterrisvej 3B
Postnummer og by
3100 Hornbæk
Telefon
CVR. Nummer
20120738
Antal ansatte
Antal Ansatte 1-5

Om os

Vognmand TS er en familievirksomhed, der i dag løser mange forskellige opgaver.

Lastbilerne er i gang hver dag og kører hovedsageligt med alt fra byggeaffald til store containere.  Vi har lastbiler, men også kraner der kan udfører løfteopgaver. Vores entreprenørmaskinerne udfører kystsikring, bygge- og anlægsopgaver og anlæg af pladser, indkørsler og meget mere.

Vi har erfaringen med både entreprenørarbejde og vognmandsarbejde, og har i gennem flere generationer arbejdet indenfor feltet. Vi ved derfor hvad det drejer sig om og værner meget om vores fag. Netop denne historie har vi længere nede på siden udpenslet, da vi er meget stolte af hvordan vi blev det vi er i dag.

Historien om Vognmand TS Siden 1908

Vognmand TS er en familie drevet virksomhed, med rødder tilbage til 1908.

Nedenfor ses historien om virksomheden, fra hestevogn til motordrevet lastvogne med kraner, læs med.

1908 – Den Spæde Start

Virksomheden startede 1908 da 32- årige Gustav Robert Emil Svendsen, startede som selvstændig vognmand, i Hornbæk. Honbækbanen var netop anlagt og trak mange mennesker til området, hvor sommerhuse blev bygget og materialer til veje og forbedringer skulle leveres.

Det gik derfor godt for forretningen, som langsomt udviklede sig. Hestevogne blev til lastvogne og inden krigen var man oppe på 10 motordrevne lastvogne, i virksomheden og havde gode faciliteter.

Billeder

Kort

Kontakt håndværker